Ābolu un medus sacepums

Pagatavošana:

Ābolu daiviņas saliek cepšanas formā, virsū uzkaisa cukuru, aplej ar citronu sulu un medu. Pārējās sastāvdaļas sajauc virtuves kombainā, līdz iegūst drupačas. Ar izveidotajām drupačām apkaisa ābolus, uzliek virsū dažus gabaliņus saldkrējuma sviesta un liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 190°C. Cep 45-50 minūtes, līdz āboli kļūst mīksti un sacepuma virsmai ir vienmērīga zeltaina krāsa.

Sastāvdaļas:

4 glāzes svaigu ābolu daivu
1/4 glāzes cukura
2 ēdamkarotes citronu sulas
2-3 ēdamkarotes šķidra medus
0,5 glāzes miltu
1/4 glāzes brūnā cukura
1/4 tējkarotes sāls
1/4 tējkarotes kanēļa
70-100 g saldkrējuma sviesta

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling