Siera pastēte ar bekonu un olīvām

Pagatavošana:

Saldkrējuma sieru sakuliet ar majonēzi un rīvētu sieru līdz viendabīgai masai. Masā iejauciet pārējās sastāvdaļas – sasmalcinātos zaļos lokus, bekona gabaliņus un olīvas. Samaisiet pastēti, ielieciet traukā un piešķiriet tai vēlamo formu. Pārklājiet un turiet ledusskapī līdz pasniegšanai galdā.

Pastēti var pagatavot 2-3 dienas iepriekš. Tā lieliski garšos pie kviešu mīklas krekeriem un vienkārši kā sviestmaižu pildījums. Minētā sastāvdaļu daudzuma pietiks 12 porcijām.

Sastāvdaļas:

450 g saldkrējuma siera ar mazu tauku saturu
0,5 glāze attaukotas majonēzes
0,5 glāze rīvēta parmezana siera
3-4 zaļie loki
85 g sasmalcināta bekona
170 g konservētu olīvu, kas pildītas ar pipariem

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling