Saldkrējuma cepumi ar ogu džemu

Pagatavošana:

Saldkrējuma sviestu sakuļ ar cukuru. Masai jābūt gandrīz gaisīgai. Pieliek olu, labi sakuļ. Pieber miltus un sāli. Samaisa mīklu un izveido no tās 4 cm diametra bumbiņas. Mīklas bumbiņas uzliek uz cepešpannas, kas sasmērēta ar sviestu. Katras bumbiņas vidū ar koka karotīti iespiež iedobumus. 20-25 minūtes cep cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 160°C. Cepumiem jābūt zeltainā krāsā. Izņem no cepeškrāsns un pilnībā atdzesē. «Bedrītes» piepildiet ar džemu.

Sastāvdaļas:

250 g mīkstināta saldkrējuma sviesta
125 g cukura
1 ola
550 g miltu
1/4 tējkarote sāls
ogu džems (zemeņu vai aveņu)

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling