Pīle ar kāpostiem un bramborakiem

Pagatavošana:

Pīli notīra, apkaisa ar sāli un ķimenēm, noliek ar krūtiņu uz cepešpannas un cep līdz gatavībai cepeškrāsnī 180°C temperatūrā. Ik pēc pusstundas pīli aplej ar sulu no cepešpannas, ik pēc 45 min. apgriež uz otru pusi.
Skābos kāpostus garnējumam aplej ar ūdeni un vāra, līdz kļūst mīksti, taču ne līdz pilnīgai gatavībai. Uz pannas eļļā miltus, tiem pievieno kāpostus, izmaisa, pievieno sāli un cukuru.
Bramboraku pagatavošanai notīra kartupeļus, tos sarīvēt ar rīvi. Pievieno pienu, miltus, olas, majorānu, sāli un piparus, samaisa. No šīs masas izveidot plāceņus un cept augu eļļā.

Padošanai pīli uzlikt uz šķīvja, garnēt ar kāpostiem un bramborakiem.

Sastāvdaļas:

1 vidēja pīle
15 g sāls
10 g ķimeņu
600 g skābu kāpostu
30 g cukura
milti

Bramborakiem:

1,5 kg kartupeļu
20 g sāls
3 g piparu
5 g majorāna
2 olas
100 g piena
150 g miltu

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling