Аromātiskā pupiņu biezeņzupa

Pagatavošana:

Katlā eļļā 5 minūtes apcep sīpolu, selerijas, piparu, ķiploku un čili, līdz kļūst mīksti. Pievieno buljonu un pupiņas. Uzliek vāciņu un vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pēc tam pārlej virtuves kombainā un sakuļ biezenī. Dekorē ar koriandru un čili.

Sastāvdaļas:

1 smalki sagriezts sīpols
3 sagrieztas seleriju nūjiņas
1 zaļais asais čili pipars, notīrīts un sagriezts
2 ķiplokdaiviņas, notīrītas un sagrieztas
2 ēdamkarotes olīveļļas
600 ml dārzeņu buljona
2 kārbiņas pa 420 g sarkano konservēto pupiņu, noliet šķidrumu un izskalot pupiņas zem tekoša ūdens
коriandrs un sarkanais čili pipars dekorēšanai

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling