Uz režģa cepta karpa

Pagatavošana:

Karpas fileju apsāliet, pievienojiet piparus, katru zivs gabalu apsmērējiet ar uzkarsētu saldkrējuma sviestu, apviļājiet sausiņos. Uz degošām oglēm uzlikto režģi apsmērējiet ar eļļu, uzlieciet uz tā zivi un apcepiet no abām pusēm.
Uzlieciet gatavo zivi uz šķīvja, izdaiļojiet ar citrona daiviņām. Garnējumam pasniedziet ceptus gartupeļus.

Sastāvdaļas:

karpa (fileja) – 700 g
saldkrējuma sviests – 3 ēdamkarotes
apviļāšanai paredzētie sausiņi – 1 /2 glāze
citrons – 1/4 gab.
sāls, maltie pipari – pēc garšas

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling