Sirsniņas ar ledenēm

Pagatavošana:

Bļodiņā sajauc saldkrējuma sviestu ar cukuru. Pa vienai iesit olas, rūpīgi katru izmaisot. Pieliek vaniļu. Atsevišķā bļodiņā savieno miltus ar irdinātāju, pa daļām pievienojiet sviestainam maisījumam. Labi samaisa, uzliek vāciņu vai plēvi un ieliek ledusskapī uz 3 stundām.

Mīklu izrullē ļoti plānā loksnē – 3 mm biezumā. Ar sirds formu izgriež no mīklas attiecīgas figūras. Pusei siržu centrā izgriež pa mazai sirsniņai. Salipina divas sirdis kopā, uzliek cepumu uz cepešpannas, kurai uzklāta saeļļota folija. Mazo sirsniņu centrā uzber karameļu drumstalas.

Cep cepeškrāsnī (190°C) 7-9 minūtes. Atdzesē. Cepumu var papildus apkrāsot ar vaniļas glazūru dažādās krāsās.

Sastāvdaļas:

0,5 glāzes mīkstināta saldkrējuma sviesta
3/4 glāzes cukura
2 olas
1 tējkarote vaniļas
2 un 1/3 glāzes miltu
1 tējkarote irdinātāja
1/3 glāzes saskaldītu sarkanu ledeņu-karameļu
1 glāze vaniļas glazūras (dekorēšanai)

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling