Itāļu sēņu zupa

Pagatavošana:

Katlā sakarsē eļļu, 3-4 minūtes apcep sīpolu līdz zeltainai krāsai. Sagatavo sēnes un lielās sagriež mazos gabaliņos. Pievieno katlā samaisot, lai visi gabaliņi būtu pārklāti ar eļļu. Ielej pienu, uzvārai, uzliek vāciņu un sautē 5 minūtes. Pakāpeniski pievieno karstu dārzeņu buljonu un pēc garšas pieber sāli un piparus. Uz grila no abām pusēm apžāvē maizes gabaliņus. Sajauc ķiplokus un eļļu un ar tiem apsmērē grauzdiņus.Tostu liek lielas zupas bļodas dibenā vai četru šķīvju dibenā, uz tiem lej zupu un uzkaisa rīvētu sieru. Pasniegt uzreiz.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sagriezts sīpols
450 g dažādu sēņu
300 ml piena
850 ml karsta dārzeņu buljona
8 gabaliņi kraukšķīgas baltmaizes vai franču bagetes
2 saspiestas ķiplokdaiviņas
50 g samīkstināta saldkrējuma sviesta
75 g rīvēta Šveices siera Grivjē
sāls, pipari

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling