Uzkodu pīrādziņi itāļu gaumē

Pagatavošana:

Ieziež ar taukiem visas lielās plātis cepšanai. Lielā katlā ielej ūdeni un augu eļļu. Uzvāra, uzreiz pieliek visus miltus, rūpīgi samaisa. Mīklu vāra, pastāvīgi maisot, līdz tā sabiezē. Noņem no uguns, atdzesē 10 minūtes. Pa vienai pieliek olas, labi samaisot mīklu pēc katras olas. Beigās pieliek peperoni, siera, pētersīļa gabalus, ķiploka pulveri un piparus.

Uz sagatavotajām loksnēm ar karotīti uzliek mīklas kalniņus. Cep 15-17 minūtes 230°C temperatūrā līdz zeltainai krāsai. Atdzesē uz stiepļu statīva, pasniedz siltu.

Sastāvdaļas:

1-1,25 glāzes ūdens
1/3 glāzes augu eļļas
1-1,5 glāzes miltu
4 olas
100 g mazu peperoni gabaliņu (salami)
100 g rīvēta siera (parmezana vai pekorino romano)
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
1/8 tējkarotes ķiploku pulvera

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling