Auna gaļa ar sinepju un pistāciju miziņu

Pagatavošana:

Auna gaļai pieliek sāli, piparus un veselā gabalā apcep eļļā, tad izņem un noliek siltā vietā.
Mērcei sīpolu smalki sagriež un apcep palikušajos taukos. Ielej buljonu, izvāra līdz pusei. Mērcei pievieno sāli, piparus un raudeni.
Sagatavoto gaļu sasmērē ar sinepēm, nokaisa ar pistācijām un apcep līdz 200 °С sakarsētā cepeškrāsnī 5–7 minūtes.
Cepeti sagriež porcijās un pasniedz kopā ar sagatavoto mērci. Garnē ar ceptiem dārzeņiem.
Pagatavošanas laiks: 35 min.

Sastāvdaļas:

auna gaļa – 800 g mīkstuma
gatavās sinepes – 2 ēdamkarotes
augu eļļa – 1 ēdamkarote
rupji sagrieztas pistācijas – 100 g
auna gaļas buljons – 250 g
sīpols – 1 gab.
žāvēta samalta raudene – 1 ēdamkarote
melnie maltie pipari
sāls

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling