Marmora fondī ar augļiem

Pagatavošana.

1. Salauž šokolādi gabaliņos un ieliek bļodiņā, kas derīga lietošanai mikroviļņu krāsnī. Ielej pienu un 2-3 minūtes karsē 500 W, līdz piens kļūs karsts, bet šokolāde sāk kust. Samaisa pienu un šokolādi. Ja nav mikroviļņu krāsns, no tējkannas katlā ielej vairāku centimetru biezu kārtu vāroša ūdens un virsū uzliek bļodiņu ar šokolādi, lai tā nepieskartos ūdenim, un ļauj ūdenim lēni vārīties. Pēc tam pievieno pienu, samaisa. Šokolādi salej mazos trauciņos.

2. Salauž balto šokolādi gabalos un uzkarsē ar vienu noiepriekš aprakstītajiem paņēmieniem, nepievienojot pienu. Virs katra trauciņa ar šokolādi mazliet uzšļaksta balto šokolādi un sajauc, lai sanāktu marmora efekts. Augļus saliek šķīvjos un iemērc tos šokolādē.

Sastāvdaļas:

200 g piena šokolādes
6 ēdamkarotes piena
50 g baltās šokolādes
2 mazi, gabalos sagriezti banāni
2 gabalos sagriezti nektarīni
200 g nomazgātu zemeņu

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling