Каbaču biezeņzupa

Pagatavošana:

Lielo kabaci nomizo un izņem sēklas, 2 sīpolus sagriež, 1 buljona kubiņu, 2 ķiplokdaiviņas pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, uzvārai, turpina vārīt. Šajā virā pievieno 2-3 pilnas karotes panēšanai paredzēto sausiņu un smalki sagrieztu kausēto sieriņu. Blenderī sakuļ biezenī.

Sastāvdaļas 4-6 porcijām:

1 nomizots liels kabacis, kam izņemtas sēklas
2 smalki sagriezti sīpoli
1 l buljona
2 sīki sasmalcinātas ķiplokdaiviņas
kausēts sieriņš, smalki sagriezts
2-3 ēdamkarotes panēšanai paredzēto sausiņu

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling