Sēņu zupa „Strogonovs” maizē

Pagatavošana:

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Katlā dažas minūtes apcept sēnes, pēc tam pievieno atlikušos dārzeņus.Garšvielas pievieno pienā un karstā ūdenī, pievieno melnos piparus un sautē 10 minūtes.Tikmēr izņemt kukuļa mīkstumu. Sacep to līdz kraukšķīgai garozai. Maizi ieliek bļodiņā un pirms pasniegšanas tajā ielej zupu.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

450 g sagrieztu šampinjonu
25 g saldkrējuma sviesta
100 g kukurūzas
100 g zirnīšu
2 garšvielu maisījuma iepakojumi sēņu zupai
600 ml piena
300 ml vāroša ūdens
4 kraukšķīgas bulciņas vai 1 apaļš kukulis
melnie pipari

Stollar Remington Russell Hobbs Venta-Airwasher Laica® ūdens filtri Zwilling